Gå på visning i soffan

Med virtuell visning kan man gå en lägenhetsvisning eller bostadsvisning vart man än befinner sig och ändå kolla runt om kring sig inuti i bostaden. Detta med hjälp av 360 visning som Sightline erbjuder.

Sightline arbetar tillsammans med dig (som kund) för att utveckla produkter. Med mer än 20 års erfarenhet ligger Sightline i framkant när det gäller försäljning och attraktiv visualisering. Deras främsta produkter som dem erbjuder är bostadsväljare och lägenhetsväljare.

För att kunna utveckla produkter för dig och ditt projekt på bästa sätt behövs ett stort antal människor med olika bakgrund och utbildningsbakgrund. Sightline fokuserar på användbarhet och hög kvalitet och är stolt över att tillhandahålla och producera enastående produkter.

Sightline ger dig en mängd olika verktyg för att skapa 3D-visualiseringar för dina projekt. Sightlines produkter är av högsta kvalitet, vilket är nödvändigt för att kunna utveckla skräddarsydda och inspirerande lösningar för dig som kund och ditt projekt.

Virtual Reality Stockholm

Virtual reality (VR) är en simulerad upplevelse som kan likna eller helt skilja sig från den verkliga världen. Virtuella verklighetsapplikationer kan innehålla underhållnings- och utbildningsändamål. Andra oberoende VR-stilteknologier är förstärkt verklighet och blandad verklighet.

Virtual reality tar din presentation till en ny nivå och marknadsför ditt projekt. Användaren kan gå direkt in i 3D-visualiseringen, se sig omkring och gå runt. Du kan ändra tiden, ändra huset eller ändra färgen på köksdörren.

Lämna ett svar