Att läsa Bibeln är en fantastisk källa till inspiration och kunskap. Men för många kan det vara svårt att förstå texterna på sitt modersmål. Om ukrainska är ditt förstaspråk eller om du är intresserad av att lära dig språket, så har du tur. Vi vill introducera dig till seriebibel på Ukrainska.

Seriebibeln är en nyskapande form av att läsa Bibeln, där texten presenteras i form av en serie. Detta gör läsningen av Bibeln mer interaktiv och spännande. Serier har alltid varit populära, så att inkludera bibel historierna på detta sätt ökar intresset för att läsa Bibeln.

Seriebibeln på ukrainska finns tillgänglig hos Arken. Det är en mycket bekväm metod att lära sig om Bibelns berättelser. Du kan välja att läsa en historia per dag eller ta dig igenom serien mer intensivt. Detta ger dig också möjligheten att göra läsningen av Bibeln till en regelbunden del av din dagliga rutin.

Serien är mycket pedagogisk och direkt och är designad för både barn och vuxna. Det finns tecknade bilder som hjälper till att förklara händelserna i texten och som gör det lättare att förstå. Serien ger också en fantastisk möjlighet att lära sig Ukrainas språk genom bibliska berättelser. För dem som redan talar språket är serien en enkel och rolig metod att utöka sitt ordförråd.