Bilden visar en företagsentré eller en lobby. En entrématta gör att ditt företag syns bättre.

Välj en entrématta som på ett effektivt sätt välkomnar dina besökare. En välkomnande entrématta kan vara den första kontaktpunkten för besökare när de kliver in i ditt företag. Det är därför viktigt att välja en entrématta som inte bara är praktisk för att hålla smuts och fukt borta från lokalerna. Utan också för att skapa en professionell och inbjudande atmosfär. En anpassad entrématta ger dig möjlighet att skapa ett unikt och minnesvärt intryck på besökare från första stund.

Anpassa din entrématta för att matcha företagets identitet och varumärke

Med en anpassad entrématta kan du framhäva och förstärka ditt företags identitet och varumärke. Genom att inkludera företagets logotyp, färger och budskap på entrémattan skapar du en enhetlig och igenkännbar profil. Denna kommunicerar direkt till dina besökare om vilket företag de har kommit till. Detta skapar ett starkt varumärkesintryck och kan bidra till att bygga förtroende och lojalitet bland kunder och samarbetspartners.

Variera design och material för att skapa unika entrémattor

En entrématta behöver inte vara en standardlösning. Genom att experimentera med olika designelement och material kan du skapa unika entrémattor som skiljer sig från mängden. Du kan välja olika mönster, texturer och färger för att skapa en visuell effekt som fångar besökarnas uppmärksamhet. Dessutom kan du experimentera med olika material, som gummi, textil eller kork. För att på så sätt skapa en entrématta som inte bara ser bra ut utan också är funktionell och hållbar.

Skapa en trygg miljö med antihalkbehandlade entrémattor

Säkerhet är en viktig aspekt att ta hänsyn till när du väljer en entrématta. Speciellt under våta eller snöiga förhållanden kan entrémattor bli hala och utgöra en potentiell fallrisk. Genom att välja antihalkbehandlade entrémattor minimerar du risken för olyckor och skapar en tryggare miljö för besökare och anställda. Dessa mattor har en yta som ger extra grepp och minskar risken för att halka.

En hållbar investering med slitstarka entrémattor

När du väljer en entrématta är det viktigt att tänka på dess hållbarhet och livslängd. En slitstark entrématta kan hålla länge och motstå daglig slitage från skor, smuts och fukt. Genom att investera i en kvalitetsmatta sparar du pengar på lång sikt eftersom du inte behöver byta ut den lika ofta. Dessutom kan slitstarka entrémattor vara tillverkade av återvunna material eller vara återvinningsbara. Vilket bidrar till en mer hållbar och miljövänlig lösning för ditt företag.

En entrématta som passar alla branscher och stilar

Oavsett vilken bransch du verkar inom eller vilken stil du föredrar, finns det en entrématta som passar just dina behov. För lyxhotell och exklusiva restauranger kan en entrématta med eleganta mönster och materialval skapa en sofistikerad atmosfär.

Inom detaljhandeln kan du använda entrémattor med tryck av dina senaste kampanjer eller erbjudanden för att locka kunder in i butiken. För hälsovårdsinrättningar är entrémattor med hygieniska egenskaper och lättrengöring avgörande. För kontor och företag kan en stilren entrématta med företagets logotyp eller slogan vara ett effektivt sätt att kommunicera ditt varumärke.

Ett bredare utbud av entrémattor än bara köp – Hyr för flexibilitet

Utöver att köpa entrémattor finns det också möjlighet att hyra dem. Att hyra entrémattor ger dig flexibilitet och anpassning efter förändrade behov. Du kan enkelt byta ut eller uppgradera dina entrémattor när det behövs, utan att behöva investera i nya mattor varje gång. Hyrlösningar erbjuder också fördelen av underhåll och rengöring, vilket gör att du kan hålla dina entrémattor i bästa skick utan extra arbete.

Skapa det perfekta första intrycket med en entrématta

För att skapa det perfekta första intrycket för ditt företag är en anpassad och välvald entrématta en ovärderlig investering. Det är inte bara en praktisk lösning för att hålla smuts och fukt borta, utan också en möjlighet att förmedla din företagsidentitet och skapa en professionell och välkomnande atmosfär.

Oavsett om du väljer att köpa eller hyra entrémattor, se till att investera i kvalitet och hållbarhet för att säkerställa att ditt företags entré alltid är imponerande och lockande för besökare. Vill du lära dig mer om olika varianter av mattor till företagsentrén som går att köpa eller hyra kan du lära dig mer hos exempelvis Logomattan.