Behöver du en personlig assistent men vet inte riktigt hur du ska få den hjälp du behöver. Då ska du ta kontakt med NSR Assistans i Stockholm. NSR Assistans är ett assistansföretag som hjälper dig genom hela processen. Allt från den juridiska sidan till att hitta en personlig assistent som passar just dig. Därför är NSR Assistans ett självklart val ifall du är i behov av en personlig assistent.

Att jobba med personlig assistans är inte något alla klarar av. Det krävs att man förstår hur viktigt det är att hjälpa kunden och förstå hans/hennes behov. Detta är också givande för dig som assistent då du verkligen förstår hur man hjälper andra och hur viktigt det är. Och för att det är så pass viktigt med bra assistenter lägger NSR Assistans mycket tid och fokus på att hitta de allra bästa assistenterna för just dig och dina behov.

NSR Assistans hjälper dig hitta den perfekta personliga assistenten från början till slut. Med experter inom LSS och SFB kommer dem hjälpa dig genom allt de rättsliga för att få assistans hjälp. De kommer även göra ett hembesök där ni går igenom vad du behöver hjälp med och kollar på exempelvis säkerhetsåtgärder.

Lämna ett svar