De kyligare månaderna är här och trädgårdssäsongen är över. Utemöblerna ska in för säsongen men lämna kvar grillen ute! En grillad måltid en sommardag njuter vi alla svenskar av, men vi är många som ställer undan våra grillar under höst och vinter. Vilket är ett misstag när vi egentligen kan njuta av detta året om.

Vi längtar flera månader efter årets första grill när vi egentligen skulle kunna äta det årets alla månader. Så låt inte grillandet vara begränsat till säsong utan använd den oavsett om du så ska grilla korv eller värma soppa. Mat smakar som bäst utomhus.

Det finns en uppsjö av grillar med olika egenskaper. Vissa personer vill ha det klassiska men för dem som vill ha det där lilla extra finns Pit Boss Navigator som är en 8-1-grill som ger dig möjlighet att laga mat på fler olika sätt. Detta är en grill för dig som vill ta med matlagningen ut och inte behöva bli begränsad till vad du kan laga. På denna grill kan du nämligen inte bara grilla utan även röka, grädda, halstra, steka eller bryna. Här har du allt du kan tänkas behövas i ett.

På med ytterkläderna och låt grillarna gå varma i vinter!

Lämna ett svar