Bambutyger och linnetyger på metervara online

Letar du efter miljövänliga bambutyger, merinoull tyger, linnetyger och andra tyger på metervara online? Då bör du titta in på din tygbutik nätet Madebyjinna.se där finns flertalet olika spännande tygprodukter som du kan köpa på metervara eller på stuv. Som är det smidigaste sätten att köpa tyger online till dina kreationer.

Det finns söta digitalt tryckta mönster på trikå från K&S (Kjekk & Søt) som är tryckt på skönaste jerseytyg, du kommer hitta stentvättade linnetyger och andra vackra tyger online och dessa finns i varierade färger och mönster. Letar du tyger på metervara online som är miljövänligare än bomull eller syntet.

Miljövänliga tyger med bra materialegenskaper

Då finns det snygga bambuviskos som skapar snygga bambutyger, dessa passar väldigt bra till mindre barn då de har många positiva och hållbara egenskaper i allt från material till tillverkningen. Tänk att få tillverka kläder som är fukttranporterade och frigör fukten snabbt reglerar temperaturen effektivt. Samtidigt som den skapar en skön och behaglig känsla även efter tvätt då Bambu viskosen fortsätter att vara mjuk, det är nu möjligt med dessa vackra bambutyger. Bambu växer ca 1 meter om dagen och den behöver inte samma bevattning, samtidigt som den binder koldioxid 5 gånger mer än ett vanligt träd.