Har ditt företag mycket utrymme som behöver rengöras ofta? Då kan det vara ett bra val att skaffa några högeffektiva rengöringsmaskiner. Du hittar prisvärda och effektiva städmaskiner hos Fimap. Fimap är ett företag som är specialiserat på rengöringsmaskiner och har allt du behöver. I deras sortiment hittar du allt från stora kombinerade skurmaskiner till handhållna dammsugare.

Till exempel är en skurmaskin enkel att använda och är dessutom ett ergonomiskt val. Kombiskurmaskinen är ett utmärkt multifunktionellt verktyg för rengöring av golv. Det kan sopa, gnugga och polera golvet samtidigt. Kombiskurmaskinen torkar golvet med en borste som samlar damm och transporterar det till vattentanken och gnuggar sedan golvet på tvättytan. Det har också vattentankar för varmt och kallt vatten och behållare för rengöringsmedel. Det behöver inte sägas att kombiskurmaskinen är en större och dyrare rengöringsmaskin, men kombiskurmaskinen kan också användas som ett manuellt alternativ. Men om du måste arbeta på mycket stora golv rekommenderas en kombiskurmaskinen.

Rengör större golvyter i olika miljöer

Med en åkbar kombiskurmaskin kan du enkelt och ergonomiskt rengöra alla golvtyper och miljöer. Kombiskurmaskinen är en rengöringsmaskin som släpper ut vatten och skrubbar golvet för att direkt absorbera allt smutsigt vatten. Detta gör att golvet omedelbart blir glänsande, rent, torrt och går vidare.

Om du är mer intresserad av städning hemma eller i din lägenhet, kanske du föredrar en traditionell dammsugare. Dammsugaren är liten, lätt och kompakt, vilket kan ge dig en enklare rengöringsupplevelse.

Lämna ett svar