Matbordet är en central plats i hemmet där vi samlas för att äta och umgås med familj och vänner. Men det är också en plats som ofta blir utsatt för spill och fläckar, vilket kan leda till att bordplattan skadas eller blir ful efter en tid. En enkel lösning på detta problem är att använda en bordstablett. En bordstablett i kork på undersidan eller vad du än väljer för material skyddar bordplattan från skador, och samtidigt ger en personlig touch till ditt matbord. I den här bloggen kommer vi att titta närmare på olika typer av bordstabletter och hur de kan förbättra ditt matbord.

Det finns många olika typer av bordstabletter att välja mellan, så det är viktigt att välja den som passar din stil och interiör bäst. En vanlig typ av bordstablett är en rund bordstablett i bomull eller linne som passar perfekt under tallrikar och bestick. De är mjuka och bekväma och kan tvättas, vilket gör det enkelt att hålla dem rena och fräscha.

Om du letar efter något som sticker ut lite mer än de vanliga runda bordstabletterna kan du välja en rektangulär bordstablett eller en bricka som du placerar mitt på bordet. Dessa är perfekta för att placera krukor, oljeflaskor eller kryddor på och ger ett lyxigt utseende till ditt matbord.

En annan typ av bordstablett att överväga är en värmetålig bordstablett eller en glasunderlägg. Dessa är perfekta för att skydda bordet från varm mat eller dryck och kan vara diskreta eller med tryck. De är i allmänhet mycket tåliga och pålitliga, så de kan användas både för vardagliga middagar och för mer formella tillställningar.

För en mer miljövänlig lösning kan du prova en bambubordstablett. Bambu är ett hållbart material som är lätt att rengöra och underhålla. Det ger en naturlig och organisk känsla samtidigt som du skyddar ditt bord från spill och fläckar.

Till sist kan du göra ditt eget personliga bordstablett genom att skapa en broderad eller tryckt bordstablett. Detta är ett bra sätt att lägga till din egen touch till ditt matbord och kan vara en rolig aktivitet att göra med familj eller vänner.

Sammanfattningsvis, är en bordstablett ett enkelt och effektivt sätt att skydda ditt matbord samtidigt som det kan ge en personlig touch till din inredning. Det finns många olika typer av bordstabletter att välja mellan, så det är enkelt att hitta en som passar din stil och dina behov. Så nästa gång du samlar familj och vänner runt ditt matbord, varför inte maxa det med en bordstablett eller bricka i design stil från Nadja Wedin Design? Du kommer snabbt märka att den kommer att bli en oumbärlig del av ditt kök och hem.