Bilden visar ett event. Profilartiklar och profilkläder med eget tryck är populära giveaways på mässor och event.

Profilkläder med tryck är det perfekta sättet att marknadsföra din verksamhet. Som företagare finns det många sätt att marknadsföra din verksamhet. Det kan vara alltifrån sociala medier till traditionella annonseringssätt. Men har du någonsin funderat på att använda profilkläder med tryck? Det är ett enkelt och effektivt sätt att göra reklam för ditt företag samtidigt som du skapar en känsla av enhet inom personalen.

Förbättra varumärkeskännedomen med profilkläder med eget tryck

 1. Synlighet för ditt varumärke
  Profilkläder med tryck ger dig möjlighet att öka synligheten för ditt varumärke genom att visa upp företagets logotyp eller slogan på en konkret produkt. Genom att exempelvis använda t-tröjor, kepsar eller jackor med tryck framhäver du ditt företags identitet och skapar kännedom hos många människor. Vilket resulterar i en ökad exponering för ditt varumärke.
 2. En känsla av enhet
  Genom att ge personalen profilkläder med tryck överbringar du en känsla av enhet i arbetsgruppen. Det ger också en professionell utstrålning och hjälper personalen att känna sig stolta över att tillhöra företaget. Detta kan i sin tur uppmuntra anställda att arbeta hårdare och känna sig mer hängivna till verksamheten.
 3. Pålitlighet hos varumärket
  Profilartiklar med tryck signalerar pålitlighet och stabilitet i varumärket. Detta är viktigt för potentiella kunder, eftersom det skapar trygghet och tillit. Om en kund ser anställda i dina profilkläder kommer de att känna sig mer bekväma med att arbeta med företaget.
 4. Perfekt för giveaways
  Profilartiklar med tryck är också ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag genom giveaways-sammanhang. Genom att ge bort t-tröjor, kepsar eller jackor med ditt företags logotyp på en event kan potentiella kunder få en praktisk produkt samtidigt som de lättare kommer ihåg ditt företagsnamn.
 5. Miljövänligt och ekonomiskt
  Att välja profilkläder med tryck som marknadsföringsverktyg är också en miljövänlig och ekonomiskt fördelaktig lösning. Eftersom profilkläder är återanvändbara kan du använda dem i flera år innan du behöver byta ut dem. Därmed behöver du inte ständigt köpa nya produkter för att marknadsföra ditt varumärke och minskar samtidigt det fossila avtrycket.

Profilkläder med tryck är ett utmärkt sätt att marknadsföra dig och verksamheten samtidigt som du skapar en känsla av enhet inom personalen. Det är också ett miljövänligt och ekonomiskt fördelaktigt sätt att få synlighet för ditt varumärke.

Genom att välja profilkläder kan du signalera pålitlighet och skapa kännedom hos kunder och samarbetspartners. Lär dig mer om reklamprodukter med tryck och hur profilkläder används till personalen och som giveaways på mässor hos exempelvis Tryckt Val.