Att regelbundet byta filter till traktorn eller filter till hjullastaren är väldigt viktigt ur driftsynpunkt. Det finns några saker du måste tänka på för att få ut det mesta av din maskin.

Rätt typ av filter på rätt plats kommer vara avgörande för bästa prestanda, och det är viktigt att välja högsta möjliga kvalitet. Det finns en mängd olika typer av filter, och det är viktigt att välja rätt filter för din traktor.

Bränsleeffektivitet är en av de största fördelarna med att välja rätt filter, och du kan också njuta av längre motorlivslängd och minskat slitage genom att göra rätt val. Det är viktigt att köpa från en pålitlig leverantör som kan både traktor filter och hjullastar filter för att få bästa möjliga urval. Du kan hitta ett stort utbud av traktorfilter och hjullastarfilter bland annat på kespa.se.

Med rätt filter till din traktor och hjullastare så får du ut mer av din arbetsdag

När det gäller traktorfilter och hjullastarfilter, är det viktigt att se till att du har rätt sorts filter på rätt plats och av hög kvalitet. Detta gäller särskilt när du köper en begagnad traktor eller när du servar din befintliga traktor. En traktor och hjullastare används vanligtvis i miljöer som är mycket smutsiga. Så regelbundna byten är viktiga för att din traktor och hjullastare ska hålla bättre samt under en längre tid.

De vanligaste traktorfiltren som finns på marknaden är filter för John Deere, New Holland, Valmet, Valtra, Fendt, Case IH, Claas, Deutz, Fahr och Massey Ferguson. För de vanligaste hjullastarna finns filter för Volvo, JCB, Thaler hjullastare och många fler. Om du har en viss modell kan du se om det finns en ersättningsvariant som passar dina behov.

När du letar efter filter för service och underhåll kan det vara en bra idé att byta ut dem enligt ett underhållsschema. Det finns många olika typer av traktorfilter, till exempel bränslefilter, hyttfilter, hydraulfilter, transmissionsfilter, luftfilter och traktoroljefilter.

Det är viktigt att välja ett pålitligt märke som erbjuder ett brett utbud av produkter som passar dina specifika behov. På kespa.se finns till exempel ett stort utbud av högkvalitativa traktorfilter och hjullastarfilter på marknaden. Dessa finns vanligtvis som en passande variant som ger just din traktormodell bästa driftförutsättningarna.