Är du trött på att behöva spendera flera tusen på bränsle till bilen varje månad. Som dessutom bara blir dyrare och dyrare för varje dag som går. Då ska du skaffa dig en elbil. Elbilar blir bara vanligare och vanligare vilket beror på ett flertal olika faktorer. Som sagt att bränsle priserna bara går uppåt är en anledning. Att elbilar är mycket bättre för miljön är också en stor anledning till att många väljer dem över fossildrivna fordon. Det är också mycket smidigare att ha en elbil som du enkelt kan ladda elbilen hemma på uppfarten eller på parkeringen när du jobbar. Detta betyder att du alltid kommer ha en fulladdad bil och aldrig mer behöva tänka på att du måste åka och tanka innan du åker till jobbet.

Men det är inte riktigt bara att koppla in elbilen i vägguttaget utan du behöver en laddbox. Dessa laddboxar hittar du hos EV Charge +. EV Charge + har ett stort utbud av olika laddboxar, laddstationer och EV laddkablar för att du ska kunna hitta allt du behöver på ett och samma ställe.

De erbjuder produkter för både privat personer och företag. De hjälper alltså både dig som vill kunna ladda bilen hemma i garaget och dig som vill erbjuda elbilsladdning till dina anställda. Att erbjuda elbilsladdning till sina anställda kan verkligen göra att fler vill börja jobba hos dig och att dem som redan är där kommer stanna längre.

Lämna ett svar