Bilden visar ett badrum med badkar. En badkarsblandare med dusch skapar en skön och avkopplande badrumsmiljö.

En badkarsblandare med dusch är ett snabbt sätt att skapa ett avkopplande badrum med snygga detaljer till badrummet. Ett badrum kan vara en plats att fly från vardagens stress och bekymmer, men det behöver inte nödvändigtvis vara det.

Du kan enkelt skapa ett avkopplande badrum med snygga detaljer till badkar och dusch. Genom att lägga till rätt dekorationer och funktionella föremål. På så sätt kan du skapa en harmonisk atmosfär som du kommer att älska att tillbringa tid i. Det rätta badrummet kan hjälpa dig att reducera stress och få tillbaka energi i livet.

Enkla saker som gör underverk i din badrumsinredning

 1. Investera i rätt belysning
  Belysning kan göra en stor skillnad i ett badrum. Genom att använda dimmerbrytare kan du anpassa belysningen efter dina behov och skapa en avslappnande atmosfär. Utöver enkla spotlights över spegeln kan du använda ljusslingor och ljusstakar för att belysa väggar och hörn i badrummet.
 2. Utnyttja väggutrymmet
  Ett badrum kan vara trångt och det kan vara svårt att hitta gott om utrymme för förvaring. Genom att utnyttja väggarna kan du öka förvaringsutrymmet utan att ta upp golvutrymme. Du kan lägga till hyllor, handduksstänger eller handdukstorkar och krokar för att hålla saker organiserade och inom räckhåll.
 3. Dekorera med gröna växter
  Det är väl känt att gröna växter bidrar till en avkopplande atmosfär och rena luften. Du kan lägga till enkel att sköta gröna växter som t.ex. en fredslilja, flera örter eller en orkidé. Ett tips är också att välja plantor som överlever i hög fuktighet.

Andra sätt att dekorera badrummet för att skapa mer avslappning

 1. Skapa harmoni med färger
  Färger har stor påverkan på vår sinnesstämning och därför kan du använda olika färger för att skapa en harmonisk atmosfär i ditt badrum. Du vill undvika för mycket röda toner och istället satsa på varma jordfärger som beige, grå och brunt eller lugnande blå- och gröna toner.
 2. Lägg till snygga detaljer
  Genom att lägga till snygga detaljer, såsom badrumsartiklar som matchar med handdukshängare och dekorativa behållare, kan du höja utseendet på ditt badrum och skapa en avkopplande atmosfär. En badkarsblandare med dusch, badrumsmatta, ett mjukt badlakan och en plats för strumpor och tofflor kan också vara mycket uppskattat och bidrar till en mer avkopplande upplevelse.

Att skapa ett avkopplande badrum med snygga detaljer kan hjälpa dig att ta en riktig paus från vardagens stressiga liv. För att ge dig själv den bästa chansen att verkligen koppla av, bör du satsa på att uppdatera badrummet med dekorativa föremål.

Att använda rätt belysning och utnyttja väggutrymmet för extra förvaring. Med gröna växter, harmoniska färger och snygga detaljer till dusch och eller badkarsblandare med dusch. Då kan du ge dig själv tid att helt enkelt bara ”vara”. Nu kan du lära dig mer om hur du matcha olika typer av kakel tillsammans med snygg badrumsinredning. Hitta inspirationen hos exempelvis Kakelsajten.