Bilden visar ett stort event utomhus. En Softshelljacka gör det enklare att visa upp ditt varumärke även vid utomhusevent och mässor utomhus.

Fördelarna med softshelljackor som snygga profilkläder till dina event. När det kommer till att organisera och planera ett event, är detaljerna viktiga för att allt ska gå smidigt och lyckas. Ett viktigt steg som ofta förbises är att använda sig av profilkläder och profilprodukter. Lär dig mer om varför användningen av profilkläder och profilprodukter kan vara fördelaktigt för dina event nedan.

Softshelljackor till personal synliggör ditt varumärke på mässor och event

 1. Skapa en stark varumärkesidentitet
  Genom att använda profilkläder och profilprodukter på dina event, skapar du en stark varumärkesidentitet för ditt företag eller organisation. Det gör det också lättare för deltagare att känna igen representanter från företaget eller organisationen. Det kan till och med öka medvetenheten om varumärket, vilket kan leda till ökade intäkter i framtiden.
 2. Öka engagemang och deltagande
  Genom att dela ut profilprodukter under eventet, såsom T-shirts eller nyckelringar, kan du öka engagemanget och deltagandet från din publik. Människor gillar att få gratis saker, och du kan utnyttja denna känsla för att öka deltagandet på eventet. Det kan också öka möjligheten till social interaktion och ett ökat samhörighet.
 3. Lätt identifiering av eventpersonal
  Genom att ge eventpersonalen profilkläder som är speciellt utformade för evenemanget, gör det enklare för deltagarna att identifiera vem som arbetar på eventet. Detta kan minska förvirringen och göra processen smidigare för alla inblandade.
 4. Öka inkomster genom att sälja profilprodukter
  Att sälja profilkläder och profilprodukter kan även öka intäkterna för evenemanget. Genom att designa och sälja T-shirts, hattar eller nyckelringar med eventets logotyp kan du öka intäkterna och samtidigt öka marknadsföringen för ditt företag eller organisation.
 5. Skapa långvariga minnen
  Slutligen kan profilkläder och profilprodukter främja en varaktig minnesvärd upplevelse för deltagarna. Genom att ge bort praktiska och sjysta produkter, ges tillfälle att inte enbart ett roligt minne från eventet men även använda sig av den för att minnas eventet under en längre tid.

Ökad varumärkeskännedom med enkla medel

Att använda profilkläder och profilprodukter på event är ett smart drag som kan öka varumärkesigenkänningen, öka engagemang och deltagande, göra personalidentifiering enklare, öka inkomster och skapa en varaktig och minnesvärd upplevelse för deltagarna. Använd gärna profilkläder och profilprodukter nästa gång du planerar ett evenemang, mässa eller lanserar någon ny produkt.

Vill du lära dig mer om hur profilkläder och profilprodukter kan skapa snygg marknadsföring för ditt varumärke? Hos exempelvis Box of Brands kan du se olika vad som är möjligt och få mer inspiration och se olika förslag på hur andra som marknadsför sig med profilprodukter har tänkt.