Har du ett jobb där du sitter still många timmer. Det är du inte ensam om och det är heller inte bra i längden att sitta stilla alldeles för länge. För ofta när man sitter vill man sitta så skönt som möjligt vilket leder till dålig ergonomi och i sin tur ryggproblem och andra skador på kroppen. Men detta kan man lätta ändra på med bara några enkla knep och utrustning. Men vart hittar man dessa tips och utrustning egentligen. Jo hos ErgoComfort.

Ergocomfort.se är en sida fylld av saker för att du ska få en bättre ergonomi på jobbet. Med flera års erfarenhet och kvalitetsprodukter är ErgoComfort idag Sveriges ledande leverantör inom ergonomiska hjälpmedel för både privat personer och offentliga företag. Deras mål är att hjälpa företag genom att reducera belastningsskador och höja företagets lönsamhet genom högre produktivitet och mindre skador.

Många tror att det bara är sittpositionen och arbetsstolar som kan vara ett problem men så är det inte. För ljud, ljus, klimat och arbetshöjd har allt med ergonomin att göra och alla är lika viktiga. Därför måste man hitta en balans mellan alla element för att ha så bra ergonomi som möjligt när man jobbar. Detta är något som ErgoComfort kommer hjälpa dig med då det är svårt att veta vad som passar bäst för just din situation.

Lämna ett svar