Att städa är för några som terapi och avkopplande. Men för de allra flesta raka motsatsen. Det sista man vill göra efter jobbet är att dra fram dammsugaren och börja städa. Men det behöver du inte göra längre med Städkompaniets hjälp. Städkompaniet i Karlstad är ett städföretag som vill att du som kund ska kunna lägga din lediga tid på saker du tycker är roligt och lämna städningen till någon annan.

Städkompaniet erbjuder allt från flyttstädningar, saneringar och hemstädning i Karlstad. Därför är Städkompaniet ett självklart val vid alla typer av städjobb. Flyttstädningar en en av de vanligaste typerna av städningar då man helst vill fokusera på sitt nya boende och inte på att städa sin gamla. Hos Städkompaniet kan du vara helt säker på att städningen blir perfekt då de besiktigar och lämnar en två dagars garanti efter en flyttstädning.

Sanering

Men flyttstädningar är som sagt inte den ända typen av städjobb som Städkompaniet i Karlstad hjälper dig med. De hjälper dig även med de allra svåraste städjobben. Det kan handla om allt från städning av brottsplatser eller sanering av en inrökt bostad.

Så behöver du hjälp med någon typ av städning är det Städkompaniet du ska ta kontakt med.

Lämna ett svar