Behöver du kabel- eller skyltmärkningar av hög kvalitet men vet inte vem du ska kontakta. Då ska du kolla in Märkskyltar och deras stora utbud av kvalitets märkningar. Under deras många år i branschen har de fått en otrolig kunskap och erfarenhet som är svår att slå. Detta kan du se på produkterna då allt görs så noggrant det bara går för att få så bra kvalitet som möjligt. Märkskyltar lägger även stort fokus på att du som kund ska få en så bra köpupplevelse som möjligt. Detta gör de genom ett egenutvecklat beställningssystem där du enkelt kan lägga in egna listor och mallar.

Skyltgravering är bra ifall du behöver något slitstarkt. För när man använder lasergravyr kommer skylten klara av exponering mot både kemikalier och ultraviolett ljus. Dessa skyltar finns i flera olika storlekar och går även att få gjorda till exakt de måtten du behöver. Dessa skyltar är i rostfritt stål men de har även standardskyltar i akrylplast.

Märkskyltar.se erbjuder även kabelmärkningar. Dessa märkningar görs av PUR-plast istället för ABS som det är vanligtvis. PUR-plasten är mycket mer slitstark och klarar av kemikalier och ultraviolett strålning mycket bättre.

Lämna ett svar