Äger du en butik? Då är det absolut viktigaste att tänka på säkerheten för dina varor inuti butiken. Oavsett vad det är för typ av varor du har eller vart din butik ligger. Säkerheten och olika typer av inbrottsskydd gör att du kan känna dig trygg efter stängning och är inte närvarande.

Olika typer av säkerhet

En bra början för säkerhet är kameror inuti i butiken. Detta för att minska risken för stöld samt för att kunna framföra video som bevis om något skulle ske. En annan bra typ av säkerhet inuti butiken är rörelseaktiverade sensorer vid ingången så du vet när nån kommer in eller lämnar butiken. En vanlig säkerhet i mataffärer eller stormarknader överlag är grindar som man måste ha kvitton för att kunna öppna upp. Detta leder då till att man antingen måste ha handlat nåt i butiken för att kunna öppna grinden, eller be personal om hjälp, detta ger personalen möjlighet till att kolla igenom eventuella väskor eller ifrågasätta människor som kan verka vara misstänksamma.

En annan säkerhet som är extremt viktig är när butiken är stängd. Larm inuti butiken, återigen kameror är en extremt stark säkerhet, samt rörelsedetektorer för larm kopplad till en larmcentral. En annan typ av säkerhet är galler som täcker ingången till butiken. Här finns det då en rad med olika typer av galler man kan välja mellan. Allt från palissader, brandgardiner, fönstergaller, olika jalusier och massa andra typer av galler som finns att välja mellan. Dessa galler håller låser sig framför ingången så man varken kommer in eller ut i butiken.

Jalusiexperten

Äger du då en butik rekommenderar vi starkt att ta en titt hos Jalusiexperten.se. De har allt nämnt innan inom galler för att du ska känna dig trygg efter du har stängt din butik. Med över 20 års erfarenhet inom branschen har deras experter all kunskap för att du ska få maximal säkerhet för din butik. Stöldskyddsgaller, rullgaller och smidesjärngaller är bra sätt att undvika stöld och vandalism. De har ett stort nätverk av experter och leverantörer som garanterar bästa kvalitet och service till förmånliga priser!

Lämna ett svar