Under sommaren finns det inget härligare än att grilla med nära och kära. Men då finns det en viktig del som man inte får missa. Och det är ju självklart grillen. Många har säkert en grill hemma men de flesta har haft sina bästa dagar och skulle behöva uppdateras. Det är där Grillat.se kommer in i bilden. Grillat har ett stort sortiment med olika grillar i alla möjliga storlekar och prisklasser för att du ska kunna hitta exakt den grill som passar dig bäst. Men det kan vara svårt att veta vilken sorts grill som passar dig bäst egentligen. Därför kommer vi hjälpa dig lite på traven i ditt grillköp.

Kolgrillar är för de som vill ha den klassiska grillkänslan och smaken. För den lilla extra röksmaken man får från en kolgrill går inte att hitta någon annanstans. Dock så är kolgrillar inte lika praktiska då de självklart kräver kol. Och kolen tar längre tid att komma till rätt temperatur och är svårare att reglera en vad exempelvis el- och gasolgrillar är. Men många väljer ändå kolgrillar över andra sorter vilket talar för sig själv.

Men vill du ha en lite smidigare grill med mer kontroll är det en gasolgrill du letar efter. Med en gasolgrill har du full kontroll på hur varm du vill att grillen ska vara och de kommer upp i temperatur mycket snabbare än en kolgrill. Gasolgrillar är också lätta att rengöra då du bara kan sätta på väldigt hög värmen och sedan lätt skapa bort smutsen.

Lämna ett svar