I rådande situation när pandemin styr över våra liv så finns det saker som kan vara svårare att lösa. En av dessa saker är att få fram ett läkarintyg för körkort eller PCR-test som visar att man är COVID-19 negativ. Detta är intyg som är nödvändiga om man ska ta kört eller om man ska iväg och resa till destinationer som kräver att man visar upp ett negativt PCR-test. På Läkarintyg kan du som privatperson boka eller komma in på drop-in i Stockholm, mer specifikt på Arlanda, Solna och i Mall of Scandinavia.

Läkarintyg körkort

Håller du på att ta körkort för lastbilar, bussar eller taxi och är i behov av ett läkarintyg snabbt? På Läkarintyg kan du snabbt få ett giltigt och äkta läkarintyg i Stockholm! Vi finns på flera platser nära Stockholm, inklusive Arlanda, så att vi snabbt kan utfärda resetillstånd på plats. Direkt samarbetar med många olika myndigheter och organisationer och upprätthåller regelbunden kontakt, vilket gör att du känner dig trygg!

Dags att förnya körkort och behöver läkarintyg?

Läkarintyg är experter på läkarintyg vid förnyelse av körkort. Läkarintyg har legitimerade doktor som gör en hälsobedömning för att ta fram ett läkarintyg. De utför hälsoanalyser på olika varianter av fordons-, försäkrings-, transport- och tågförare.

Läkarintyg till försäkringskassan

Om du väljer andra metoder förväntar sig din bank eller ditt försäkringsbolag att du genomgår en fysisk undersökning när du flyttar livförsäkring, pensionsförsäkring, pensionsförsäkring eller liknande försäkring. I de handlingar du får från banken eller försäkringsinnehavaren finns det vanligtvis två delar, den del som måste fyllas i och den del som fylls i av undersökande läkare. Förutom medicinska undersökningar inkluderar det också regelbundna blod- och urintester och EKG. Kraven varierar från person till person, men de måste anges i de obligatoriska dokumenten.

Lämna ett svar