Visste du att många tak inte behöver bytas ut? Vanligtvis är det inga problem med taket, och användningen av takförsegling räcker, vi kallar takmålningen i branschens ord. Det målade taket ser nytt ut och är väl skyddat från fukt, tillväxt och ultraviolett strålning. Det kommer att motstå svåra väderförhållanden under lång tid.

Takteam har erfarna takexperter och erbjuder allt ifrån taktvätt till takbehandling och takmålning. De är främst aktiva i Göteborg, Malmö och Stockholm. Takteam är expert på takbehandling och takrengöring. Med många års erfarenhet kan du säkerställa att taket är säkert. På lång sikt kan deras takbehandlingar spara mycket pengar, eftersom de alla förhindrar framtida skador och Takteam kommer att kontrollera om det finns någon skada. Om du upptäcker dessa skador tidigt kommer det inte att finnas några större problem. Men om du väntar och inte reparerar skadan omedelbart kan det vara mycket dyrt och tidskrävande.

Takmålning

Takteam kan avgöra om ditt tak behöver bytas ut eller om takförseglingen är tillräcklig. Detta är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att förlänga takets livslängd med 10 till 20 år.

Takbehandling

Är ditt tak täckt med mossa eller något? Om det inte rensas kan det orsaka allvarliga problem. För det första, när taket inte är rent, ser det inte bra ut. Om taket sedan är fullt av mossa försvinner inte vattnet när det regnar, vilket kan få taket att ruttna. Moss kan också dölja andra fel och skada taket. Du kanske inte ser dessa skador, men du behöver professionell hjälp.

Lämna ett svar