När man inreder sitt hem så vill man göra det så personligt som möjligt. Posters är därför ett väldigt bra sätt att berätta vem man är och vad ens intressen är. Dessutom är dem väldigt trevliga att kolla på. Djurposters online och posters generellt har ökat i popularitet dem senaste åren. Det finns numera inte ett hem som inte har en poster eller tavla av något slag i hemmet.

Enhetlighet i hemmet

Skapa en känsla av enhet genom att välja ett tema för din design. Några exempel på populära teman är blommor, ljusa färger, svartvitt, djurliv, mat och städer. Här kan du naturligtvis välja vad som helst, du kan ta vad du än är intresserad av, vilket gör ditt hem till en mer personlig plats för att spegla dig och dina intressen. Ett bra tips är att dessa målningar ska ha samma skugga som väggarna för att få ett bra helhetsintryck. Om du till exempel har en grön mur kan naturliga teman som skog och vegetation smälta ihop. Om du har vita väggar kan du använda nästan vad som helst, men viktigast av allt, svarta och vita mönster fungerar inte bra på färgade väggar.

Inspiration till hemmet

När det gäller mönster i målningar finns det många ställen att hämta inspiration från. På Viltmotiv finns olika posters online med bilder på våra svenska vilda djur. Här hittar du också svarta, vita och tavelram i valnöt. Dem säljer även kuddfodral med älg, rådjur och hjort. Vad passar inte bättre i en stilrena soffa och ett par kuddar med djurmotiv. Med spännande konst kommer du att väcka nya känslor hemma. På Viltmotiv hittar du posters i form av djur och växter som bland annat hjort, rådjur, räv, blåbär, lingon och mycket mer.

Lämna ett svar