Att tjäna pengar är något som är ett måste om man vill göra saker. I en klass så är det vanligt att man under sin skolgång åker på en klassresa. Oftast så brukar klasser spara pengar till en klasskassa från olika evenemang och försäljningar. Detta görs allt som ofta från den stunden att man börja i en ny årskursperiod, vanligtvis lågstadiet och högstadiet. I slutet av ett stadie så brukar man använda denna klasskassan till något roligt, det kan vara att åka på en resa till Liseberg eller ett besök på välkända museum i Stockholm. Oavsett vad man vill göra för klasskassan så måste den tjänas in på något sätt.

Hur kan man tjäna pengar till klassen?

Något som alltid går hem är kakor. Därför finns Kakmonstret som erbjuder din klass att sälja egendesignade kakburkar och du tjänar hela 50 kr per burk. Med hjälp av deras kalkylator så kan ni enkelt se hur mycket ni kan tjäna beroende på hur många som deltar och hur många burkar man ska sälja per deltagare. Det har aldrig varit lättare att tjäna pengar till klassen än genom Kakmonstrets egendesignade kakburkar!

Gå tillväga för att sälja kakor till klassen

På Kakmonstret kan du tjäna pengar genom att sälja dina självdesignade kakor. Du väljer klassens namn och hälsningen eller meddelandet på burken. Sedan kan du också välja innehållet i burken och du kan se de olika kakorna som kan väljas under produkten. Det måste finnas en kontaktperson med laglig ålder, vanligtvis rektor eller annan vuxen. Kakorna som finns i kexformen är pralinkaka, vaniljdröm, chokladkaka och kardemummaskorpa (även utan palmolja).

Lämna ett svar