Mumintrollen är några av de mest älskade tecknade figurerna och det har ju sina anledningar. Med deras mysiga utseende och fina mjuka färger är de svåra att inte tycka om. Något som väldigt många Mumin fantaster har är Muminmuggar. Dessa är ikoniska för en Mumin älskare och kan ha ett väldigt högt samlarvärde. Varje år kommer det nya säsongmuggar med mumintroll på. Dessa är också extremt eftertraktade och kan vara svåra att få tag på.

Ifall du är en av dessa Mumin älskare måste du kolla in Lillastork. Lillastork.se är en sida fylld med Mumin produkter och barn saker. Du hittar allt från Muminstrumpor, ansiktsmasker och barnrumsinredning.

Att inreda ett barnrum

Det finns några saker som är viktigt att tänka på när man ska inreda ett barnrum. Det första är att det måste finnas lek yta till barnen. Alltså får det inte vara för möblerat och helst inga möbler i mitten av rummet. Det ska inte heller finnas några ömtåliga saker då barn inte är så försiktiga. Detta är ju ganska självklart men fortfarande bra att tänka på.

Så letar du efter en specifik Muminmugg eller vill du ha lite inspiration till ett barnrum. Då ska du kolla in Lillastork.se och deras stora utbud.

Lämna ett svar